24/7 Service +32 (0)474 04 40 66 info@rapidclean.be

Ontstoppen

Ontstoppen van alle sanitair

Is uw lavabo verstopt? Hebt u vaker last van verstoppingen?

Professioneel ontstoppen van alle afvoerleidingen zonder schade.
Wij ontstoppen de hoofdriolering en afvoeren van bad, keuken, lavabo, WC, … veelal in combinatie met het ruimen van controleput- slibvanger.

Ruikt uw toilet? Last van een stinkende badkamer? Stinkt uw afvoer? Laat daarom af en toe uw afvoeren en riolen reinigen!

Kortom:

  • We lossen niet alleen het probleem van de verstopping op maar ook de oorzaak!
  • Woont u op een appartement of andere moeilijk te bereiken plaats waar de verstopping zich bevindt? Wij kunnen alle ontstoppingen aan!

Ontstoppen van alle riolen en afvoeren

Wat als uw riolering verstopt is? Bel ons gratis nummer en in no-time staan we aan uw deur.

Wij ontstoppen en reinigen riolering van particuliere woningen, allerlei panden en openbare gebouwen.
We kunnen ontstoppen vanaf een diameter van 12 cm tot wegenriolering met diameter van meer dan 2m.
Daarvoor beschikken wij over combiwagens die een waterdebiet hebben van 300L/min. bij 250Bar.

Als professioneel ontstopper beschikken we ook over gespecialiseerd gereedschap (hogedruk aangedreven) voor het reinigen van uw afvoeren, riolen en afvoerleidingen.
Ze verwijderen alle resten van kalk, beton of cement aanslag, wortels en andere obstakels.

Als uw riolering en afvoerbuizen verstoppen dan is het mogelijk dat ze kapot of gebroken zijn door verzakkingen, wortelingroei,…
Het is aangeraden om naar de oorzaak te zoeken via camera-detectie. Als de exacte locatie van de breuk is vastgesteld dan kan u ook nog onze herstellingsdienst vragen om het op te lossen.

Verstoppen uw riolen? Zijn uw afvoerbuizen vaak verstopt? Geen probleem voor Rapid Clean. Alle onstoppingen zijn mogelijk !

Cameraonderzoek

Om de oorzaak van verstopping op te zoeken en vast te stellen, kan de camera een oplossing bieden. Dit kan gaan om een breuk, verzakking, wortelingroei of andere obstakels in de riolering.

Met de combinatie van camera-sonar kunnen we exact de plaats en de diepte van het probleem detecteren.

Geuroverlast

Indien na grondige reiniging van de riolering en ruimen van de putten een geurhinder blijft aanhouden kunnen wij de oorzaak detecteren d.m.v. rookdetectie.

Hier geldt het principe dat rook zichtbaar is waar geur onzichtbaar is.

Meestal wordt dan een minimale barst , slecht afgedichte put of rubberdichting tussen buizen vastgesteld.

Rapid Clean heeft een uitgebreid gamma aan diensten. We zijn een ontstoppingsdienst, ruimingsdienst en reinigingsdienst met een netwerk van vakmensen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Brabant.

Naast ontstoppingswerken, ruimingswerken en reinigingswerken zijn we ook sterk in reinigen en ontsmetten van regenputten.

Reinigen, neutraliseren en verwijderen van bestaande mazouttanks alsook verkoop en plaatsing van nieuwe mazouttanks behoren tot de diensten van Rapid Clean.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende diensten die we leveren. Contacteer ons en wij komen vrijblijvend langs voor een prijsofferte op maat.